Καλώς ήρθατε στη Vespophrenia, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης!

Αν είστε κι εσείς αρρωστημένοι με τη vespa, τη lambretta και το κλασικό σκούτερ γενικότερα, εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα ή για να δείτε τα συνημμένα αρχεία, να λύσετε τις απορίες σας, να βοήθησετε άλλους να λύσουν τις απορίες τους και να συζητήσετε γι αυτό που εμείς απλά λέμε Vespophrenia!

H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασή σας στο forum, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο μενού "Επικοινωνία". Σιγουρευτείτε ότι το email επικοινωνίας που συμπληρώνετε, είναι έγκυρο, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Cheers!

ΘΕΜΑ: Συνεργειο Αθηνα για μετατροπες Βεσπας (μεγαλυτερους τροχους, εξατμιση, κλπ)

Συνεργειο Αθηνα για μετατροπες Βεσπας (μεγαλυτερους τροχους, εξατμιση, κλπ) 08/05/2023 14:57 #1

• Το Άβαταρ του/της Stratos45 Συντάκτης θέματος
  • Stratos45
  • Αποσυνδεμένος
  • Vespophrenia Scout
  • Vespophrenia Scout
  • Ληφθέντα Likes 0
Καλησπερα σας. Ψαχνω ενα υπευθυνο μαγαζι για να αλλαξω τροχους (sip) σε vespa gts 300 σε 13". Οποιος μπορει να προτεινει κανα καλο μαγαζι, καθως θελω και εξατμιση, προγραμμα, ισως variator polini, κλπκλπ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συνεργειο Αθηνα για μετατροπες Βεσπας (μεγαλυτερους τροχους, εξατμιση, κλπ) 09/05/2023 23:39 #2

Εγω θα σε προτρεψω να μην κανεις καμια απο τις αλλαγες που αναφερεις και να βαλεις λιγο ελαφρυτερα ραουλα dr pulley αν θες.Αντι για 13αρες προτιμησε μια μπροστινη αναρτηση bitubo.Και λεφτα θα γλιτωσεις και ουσιωδεις αλλαγες θα κανεις.
Γουσταρω φαση.
Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": Stratos45

Last edit: Post by panos.

Συνεργειο Αθηνα για μετατροπες Βεσπας (μεγαλυτερους τροχους, εξατμιση, κλπ) 12/05/2023 08:05 #3

• Το Άβαταρ του/της Stratos45 Συντάκτης θέματος
  • Stratos45
  • Αποσυνδεμένος
  • Vespophrenia Scout
  • Vespophrenia Scout
  • Ληφθέντα Likes 0
Φιλε Παναγιωτη σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Αυριο εκλεισα ραντεβου για ζαντολαστιχα, καθως κανω μεγαλες αποστασεις καθημερινα (απο-προς εργασια), και χρειαζομαι να ειναι λιγο πιο γρηγορη και σταθερη. Η βεσπα μου ειναι του 2022 η gts300 supertech. Παραδοξως απο τις αναρτησεις της δεν εχω καποιο παραπονο...απλα θα ηθελα να μην με κοβει στα 128 χλμ (ηλεκτονικος κοφτης) και να φρεναρει λιγο καλυτερα. Για εγκεφαλο φιλτρο κλπ ισως να μην κανω κατι καθως θα ανεβει η καταναλωση...αλλα μια εξατμιση λεω να την βαλω (μαλλον την Leo Vince με καταλυτη)...ωστε να ακουγομαι λιγο περισσοτερο. Την βεσπα την εχω για commuting, καθως εχω και αλλη μοτοσυκλετα για βολτες εντουρο κλπ..

Συνεργειο Αθηνα για μετατροπες Βεσπας (μεγαλυτερους τροχους, εξατμιση, κλπ) 14/05/2023 14:57 #4

Υπάρχει ένα ανταλλακτικό που μπαίνει στην πίσω ζαντα και κοροϊδεύει τον κοφτη ας πούμε με αποτέλεσμα να έχεις μεγαλύτερη τελική .

ve-uk.com/2019/10/08/vespa-gts300-hpe-speed-wheel/

Τέτοιες δουλειές κάνει και το συνεργείο του Θάνου Παπαδόπουλου με όνομα scooter deus. Φέρνει και ο ίδιος τα ανταλλακτικά είναι και φίλος.
Γουσταρω φαση.

• Σελίδα:
  • 1