Καλώς ήρθατε στη Vespophrenia, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης!

Αν είστε κι εσείς αρρωστημένοι με τη vespa, τη lambretta και το κλασικό σκούτερ γενικότερα, εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα ή για να δείτε τα συνημμένα αρχεία, να λύσετε τις απορίες σας, να βοήθησετε άλλους να λύσουν τις απορίες τους και να συζητήσετε γι αυτό που εμείς απλά λέμε Vespophrenia!

H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασή σας στο forum, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο μενού "Επικοινωνία". Σιγουρευτείτε ότι το email επικοινωνίας που συμπληρώνετε, είναι έγκυρο, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Cheers!

ΘΕΜΑ: ανακατασκευή VESPA P 200E

ανακατασκευή VESPA P 200E 24/02/2021 10:34 #1

  • Το Άβαταρ του/της nikar21 Συντάκτης θέματος
  • nikar21
  • Αποσυνδεμένος
  • Vespophrenia Scout
  • Vespophrenia Scout
  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθέντα Likes 0
καλημέρα, είμαι σχετικά καινούριος στον χώρο και εδώ και 5 χρόνια έχω μια vespa p200e και έφτασε η ώρα για να την κάνω όπως την γέννησε η μαμά της!
Έχω καταλήξει σε 2 συνεργεία που κάνουν τέτοια δουλειά, το ένα είναι το ROTTA CONTINUA στους Αγίους Αναργύρους και το άλλο είναι PIAGGIO ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ στην Πειραιώς Αθήνα.
Θα΄θελα την γνώμη σας ή σχετική εμπειρία για τους παραπάνω.
Ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

ανακατασκευή VESPA P 200E 25/02/2021 21:56 #2

Καλησπέρα και καλωσήρθες.
Εχω γίνει λίγο γραφικός και να απαντάω σε κάθε αντίστοιχη ερώτηση σχεδόν το ίδιο πράγμα.

Οι περισσοτεροι εδώ στη παρέα έχουμε σαν αρχή το diy. Προσπαθούμε όσο γίνεται να τα κάνουμε όλοι μόνοι μας με βοήθεια φίλων κλπ κλπ.

Το να προτείνεις συνεργείο είναι δίκοπο μαχαίρι. Για μια δουλειά και ένα αποτέλεσμα που κάποιος καλύπτεται κάποιος άλλος μπορεί να είναι 100% δυσαρεστημένος. Δεν έχουμε όλοι τις ιδιες απαιτήσεις. Κάποιος αξιολογεί ένα βάψιμο καλό και κάποιος άλλος κακό. Το ίδιο και για μια συναρμογή και για έναν κινητήρα κλπ.
Οπότε εμένα προσωπικά η πρόταση μου είναι πάντα να τρέξει κάποιος το προτζεκτ μόνος του και εδώ είμαστε να βοήθησουμε όλοι σε πιθανές απορίες και προβλήματα. Επειδή όμως είναι απολύτως σεβαστό κάποιος να μην έχει το χρόνο, το χώρο ή τη διαθεση να ασχοληθεί μόνος του αναγκαστικά θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιο συνεργείο που ασχολείται με ανακατασκευές.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να δεις δουλειές και των δύο συνεργείων που σκέφτεσαι, και να πάρεις τις αποφάσεις σου με βάση αυτό.

Καλή αρχή και άνοιξε κι ένα θέμα με το βεσπάκι σου να το δούμε κι εμείς!
::welcome:
Ε, το λοιπόν, ό,τι και να είναι τ’ άστρα, εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω...

Γέρον Βεσπίσιος ο Λαμπρεττοφόρος

Ευλόγησον!
Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": vlahoulas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

ανακατασκευή VESPA P 200E 26/02/2021 14:08 #3

Spiros P200E έγραψε: Καλησπέρα και καλωσήρθες.
Εχω γίνει λίγο γραφικός και να απαντάω σε κάθε αντίστοιχη ερώτηση σχεδόν το ίδιο πράγμα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Γουσταρω φαση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Σελίδα:
  • 1