Καλώς ήρθατε στη Vespophrenia, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης!

Αν είστε κι εσείς αρρωστημένοι με τη vespa, τη lambretta και το κλασικό σκούτερ γενικότερα, εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα ή για να δείτε τα συνημμένα αρχεία, να λύσετε τις απορίες σας, να βοήθησετε άλλους να λύσουν τις απορίες τους και να συζητήσετε γι αυτό που εμείς απλά λέμε Vespophrenia!

H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασή σας στο forum, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο μενού "Επικοινωνία". Σιγουρευτείτε ότι το email επικοινωνίας που συμπληρώνετε, είναι έγκυρο, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Cheers!

ΘΕΜΑ: Πως να προστατεύσουμε την Vespa μας από κλοπή

Πως να προστατεύσουμε την Vespa μας από κλοπή 04/06/2020 21:06 #1

  • Το Άβαταρ του/της ankostas333 Συντάκτης θέματος
  • ankostas333
  • Αποσυνδεμένος
  • Vespophrenia Scout
  • Vespophrenia Scout
  • Δημοσιεύσεις: 11
  • Ληφθέντα Likes 30
Καλησπέρα στην παρέα,

Επειδή η κλοπή μοτοσυκλετών είναι θλιβερό και θλιβερά συχνό φαινόμενο και επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο νήμα στο forum παραθέτω το δικό μου "αντικλεπτικό" πακέτο.

1ο και βασικότερο για μένα είναι το κλείδωμα της μηχανής σε σταθερό σημείο. Κάτι φθηνό και αποτελεσματικό που έκανα εγώ είναι η χρήση των παρακάτω προϊόντων: Χτυπητό μεταλλικό βύσμα + χαλκάς. Τα κόλλησα μεταξύ τους σε ένα μηχανουργείο και έχουμε την βάση δαπέδου.


Το παραπάνω συνδυάζεται με hardened κουλούρα abus και ένα καλής ποιότητας λουκέτο.

2ο είναι το κάλυμμα ή τοποθέτηση της μηχανής σε σημείο που να μην φαίνεται από δρόμο. Όπως και να έχει, εγώ χρησιμοποιώ μια κουκούλα μοτοσυκλέτας (7€ από τα lidl), γιατί ως γνωστόν ότι φαίνεται κλέβεται.

3ο είναι ένας αυτόνομος συναγερμός με αισθητήρα κίνησης που τοποθετείται έυκολα σε όποιο σημείο βολεύει και έχει μεγάλη αυτονομία ~ 6 μήνες.

Φυσικά κάθε πρόσθετο μέτρο είναι αποτρεπτικό για τον κλέφτη και θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας

Αυτό το μήνυμα έχει συνημμένες εικόνες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να τις δείτε.

Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": Spiros P200E

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Last edit: Post by ankostas333.
  • Σελίδα:
  • 1