Καλώς ήρθατε στη Vespophrenia, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης!

Αν είστε κι εσείς αρρωστημένοι με τη vespa, τη lambretta και το κλασικό σκούτερ γενικότερα, εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα ή για να δείτε τα συνημμένα αρχεία, να λύσετε τις απορίες σας, να βοήθησετε άλλους να λύσουν τις απορίες τους και να συζητήσετε γι αυτό που εμείς απλά λέμε Vespophrenia!

H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασή σας στο forum, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο μενού "Επικοινωνία". Σιγουρευτείτε ότι το email επικοινωνίας που συμπληρώνετε, είναι έγκυρο, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Cheers!

ΘΕΜΑ: Βοηθεια για βαψιμο

Βοηθεια για βαψιμο 13/09/2023 21:47 #1

• Το Άβαταρ του/της PK Συντάκτης θέματος
  • PK
  • Αποσυνδεμένος
  • Expert Vespo-φρενής
  • Expert Vespo-φρενής
  • Ληφθέντα Likes 90
Καλησπερα σε ολους, προσπαθω να βαψω μια PK κοκκινο διπλης, εχω ριξει το χρωμα αλλα σε καποια σημεια τελειωσε το χρωμα και επεσε αχνα, και σε καποια αλλα σημεια που μου εκανε κατι παλαβα το πιστολι, μου ετρεξε το χρωμα.
Μπορω να το τριψω να φυγει η αχνα και να γινει ομοιομορφο, και με τι ντουκοχαρτο νερου;
Επισης στα τρεξιματα μπορω να κανω το ιδιο τριβοντας προσεκτικα μεχρι να κατεβει η σταγονα;

Τι λετε σωζεται;
Βοηθατε χριστιανοι γιατι μου εχουν παει ολα στραβα σε αυτο το project...
Eυχαριστω προκαταβολικα!

Αυτό το μήνυμα έχει συνημμένες εικόνες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να τις δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Βοηθεια για βαψιμο 15/09/2023 00:29 #2

Εγώ θα έτριβα με 600άρι νερού αλλά δύσκολο να φας μόνο το τρέξιμο. Το ίδιο και με την άχνα. Εξαρτάται πόσο χρώμα έχεις ρίξει/έχει πιάσει.

Βοηθεια για βαψιμο 16/09/2023 00:31 #3

• Το Άβαταρ του/της PK Συντάκτης θέματος
  • PK
  • Αποσυνδεμένος
  • Expert Vespo-φρενής
  • Expert Vespo-φρενής
  • Ληφθέντα Likes 90
Σε ευχαριστω, οντως φανηκε ανυπερβλητο εμποδιο να επιδιορθωσω τοπικα, σε καποια σημεια φανηκε ασταρι οποτε τριψιμο και ξαναβαψιμο απο την αρχη.
Μια κακη μερα...

• Σελίδα:
  • 1