Καλώς ήρθατε στη Vespophrenia, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης!

Αν είστε κι εσείς αρρωστημένοι με τη vespa, τη lambretta και το κλασικό σκούτερ γενικότερα, εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα ή για να δείτε τα συνημμένα αρχεία, να λύσετε τις απορίες σας, να βοήθησετε άλλους να λύσουν τις απορίες τους και να συζητήσετε γι αυτό που εμείς απλά λέμε Vespophrenia!

H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασή σας στο forum, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο μενού "Επικοινωνία". Σιγουρευτείτε ότι το email επικοινωνίας που συμπληρώνετε, είναι έγκυρο, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Cheers!

ΘΕΜΑ: Εξάτμιση για PX200E

Εξάτμιση για PX200E 18/09/2022 22:01 #1

• Το Άβαταρ του/της Bill Pap Συντάκτης θέματος
  • Bill Pap
  • Αποσυνδεμένος
  • Vespophrenia Noob
  • Vespophrenia Noob
  • Ληφθέντα Likes 22
Γειά σας φίλοι! Πρόσφατα έκανα επισκευή στη μηχανή της βέσπας μου μετά από 430.000 χλμ εξαιρετικής λειτουργίας. Επέλεξα να βάλω εξάτμιση SIP3 η οποία και έχει πιο δυνατό ήχο και σε συνδυασμό με 20άρι ζιγκλέρ ρουφάει τ' άντερά της από καύσιμα. Θα ήθελα να τα αλλάξω. Τι θα μου προτείνατε για εξάτμιση και τι νούμερο ζιγκλέρ; Ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Εξάτμιση για PX200E 20/09/2022 15:50 #2

Bill Pap έγραψε: Γειά σας φίλοι! Πρόσφατα έκανα επισκευή στη μηχανή της βέσπας μου μετά από 430.000 χλμ εξαιρετικής λειτουργίας. Επέλεξα να βάλω εξάτμιση SIP3 η οποία και έχει πιο δυνατό ήχο και σε συνδυασμό με 20άρι ζιγκλέρ ρουφάει τ' άντερά της από καύσιμα. Θα ήθελα να τα αλλάξω. Τι θα μου προτείνατε για εξάτμιση και τι νούμερο ζιγκλέρ; Ευχαριστώ

Καλησπέρα, μήπως εννοεις 120 κύριο ζιγκλερ?
Σε οτι αφορά την εξατμιση μη την αλλαξεις. Μια χαρα είναι και μου φαινεται απιθανο να ειδες αισθητη διαφορά στη καταναλωση.
Τωρα αν θες οπωσδηποτε να την αλλαξεις γύρνα σε μια μαμά αλλα δεν θα στο προτεινα.
Ε, το λοιπόν, ό,τι και να είναι τ’ άστρα, εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω...

Γέρον Βεσπίσιος ο Λαμπρεττοφόρος

Ευλόγησον!

Εξάτμιση για PX200E 20/09/2022 16:12 #3

• Bill Pap
  • Αποσυνδεμένος
  • Vespophrenia Noob
  • Vespophrenia Noob
  • Ληφθέντα Likes 22
Φίλε μου, δεν κάνω ούτε 100 χλμ με γεμάτο ντεπόζιτο. Και ναι 120 ζιγκλέρ φοράω. Απλά αναρωτιέμαι μήπως επειδή είναι ελεύθερη η εξάτμιση δεν σηκώνει μικρότερα ζιγκλέρ. Επειδή στην προηγούμενη κατάσταση είχα διαφορά στην κατανάλωση γι αυτό και ζητάω την άποψή σας.

Εξάτμιση για PX200E 20/09/2022 16:13 #4

• Bill Pap
  • Αποσυνδεμένος
  • Vespophrenia Noob
  • Vespophrenia Noob
  • Ληφθέντα Likes 22
Φίλε μου, δεν κάνω ούτε 100 χλμ με γεμάτο ντεπόζιτο. Και ναι 120 ζιγκλέρ φοράω. Απλά αναρωτιέμαι μήπως επειδή είναι ελεύθερη η εξάτμιση δεν σηκώνει μικρότερα ζιγκλέρ. Επειδή στην προηγούμενη κατάσταση είχα διαφορά στην κατανάλωση γι αυτό και ζητάω την άποψή σας.

Εξάτμιση για PX200E 17/11/2022 10:21 #5

μετα απο 430.000 εξαιρετικης λειτουργιας πιστευω οτι ειναι μια απο τις λιγες φορες που θα πω οτι εκανες λαθος κινηση.
μονο μαμα και σ83 ,φυσικα,σε ελαστικο!
Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": panos

• Σελίδα:
  • 1