Καλώς ήρθατε στη Vespophrenia, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης!

Αν είστε κι εσείς αρρωστημένοι με τη vespa, τη lambretta και το κλασικό σκούτερ γενικότερα, εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα ή για να δείτε τα συνημμένα αρχεία, να λύσετε τις απορίες σας, να βοήθησετε άλλους να λύσουν τις απορίες τους και να συζητήσετε γι αυτό που εμείς απλά λέμε Vespophrenia!

H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασή σας στο forum, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο μενού "Επικοινωνία". Σιγουρευτείτε ότι το email επικοινωνίας που συμπληρώνετε, είναι έγκυρο, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Cheers!

ΘΕΜΑ: new toy in town vespa 50s

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 12:04 #41

• Το Άβαταρ του/της panos Συντάκτης θέματος
  • panos
  • Αποσυνδεμένος
  • Moderator
  • Moderator
  • Ληφθέντα Likes 2407
Όχι άλλο μοτέρ. Άσε μήπως βρει αυτά ο Θωμάς και βγει άκρη.
Γουσταρω φαση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 12:49 #42

H γνωμη μου παντως ειναι να μην μπασταρδευτει το συγκεκριμμενο μοτερακι διοτι εχει διαφορα στο βαρος το βολαν και θα δημιουργησει αλλα χειροτερα προβληματα στο μελλον....

καντε πρωτα ενα καλο ρυθμισμα στις πλατινες και μπορει να ειναι σουπερ για ακομα 10 χρονια....

εγω θα ρωτησω, αλλα καλο ειναι αποφυγετε αυτες τις επεμβασεις.... καλλιτερα ενα 125αρι η μοτερ Pk 50 ολοκληρο πιστευω...

(εχω δει παντως 50 αρια πλατινατα, πραγματικα να μην τα εχει ακουμπησει ανθρωπος για παρα πολλα χρονια και το μυστικο τελικα ειναι η καθημερινη "σταθερη" χρηση.....) παππουδες που το πανε χαλαρα νορμαλ καθε μερα ομως, δεν εχουν καθαρισει ποτε καρμπυρατερ και πειραξει πλατινες..... πως γινεται αυτο, δεν ξερω....
Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": Spiros P200E, panos

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 12:52 #43

ετσι ειναι...
το βασικο με αυτους τους παππουδες είναι ότι δεν τρώγονται με τα ρούχα τους όπως μερικοί-μερικοί... :whistle:

Αν θες να κανεις σωστη δουλεια βαζεις ολοκληρο μοτερακι pk και ησυχάζεις... Διαφορετικά φτιάχνεις αυτό σωστά που έχει πολύ φτηνά πραγματα και συμβιβάζεσαι...
Ε, το λοιπόν, ό,τι και να είναι τ’ άστρα, εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω...

Γέρον Βεσπίσιος ο Λαμπρεττοφόρος

Ευλόγησον!

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 13:44 #44

το να βαλεις μοτερ pk 125 μοτερ ειναι οτι καλητερο ειναι αλλη φιλοσοφια αλλα μετα πας και σε αλλα πραγματα ...,,,, εγω που εχω ενα pk125 & και ενα 72αρι pollini με αλλα γραναζια ειναι δυο ιδια μηχανακι με διαφορετικη φιλοσοφια τα καβαλαω καθε μερα και νομιζω οτι εχω δυο διαφορετικα παιχνιδια ειδικα μετα την gts νομιζω οτι ανεβαινω στο λουνα παρκ.......!!!!!!!!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": panos

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 14:43 #45

• panos
  • Αποσυνδεμένος
  • Moderator
  • Moderator
  • Ληφθέντα Likes 2407
Μαλιστα,σεβαστες οι αποψεις σας και μαλλον παμε για να φτιαξουμε αυτο.Σημερα αλλαξα λαστιχα και ο μαστορας μου ειπε οπωσδηποτε αλλαγη ρουλεμαν μπροστινου τροχου.Τρεμει ολη η ροδα.Αλλαζει ευκολα αυτο?
Γουσταρω φαση.

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 14:51 #46

Ολα στο μπροστινο αλλαζουν σχετικα ευκολα, με το μηχανακι δηλαδη ετσι οπως ειναι στο σταντ.....

Πανο , παιζει να θελουν αλλαγμα τα ρουλεμαν του ψαλιδιου και οχι του αξονα....... ειναι αλλο πραγμα.....

καντε μερικα τεστ με το σπυρο να δεις ποια ρουλεμαν ειναι που πρεπει να αλλαχτουν...

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 15:06 #47

• panos
  • Αποσυνδεμένος
  • Moderator
  • Moderator
  • Ληφθέντα Likes 2407
Η ροδα κουνιεται σαν να παει να βγει απο το ταμπουρο.Λες και δεν παταει καλα εκει.
Γουσταρω φαση.

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 20:13 #48

panos έγραψε: Η ροδα κουνιεται σαν να παει να βγει απο το ταμπουρο.Λες και δεν παταει καλα εκει.

θα εξεταστει ενδελεχώς το ζητημα...

Ευλόγησον!

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 20:25 #49

Μιας και θα ασχοληθούμε, ας ενδελεχώσουμε και δύο καινούρια ρουλεμανάκια μέσα, να μην το φοβάται..
Κόντρα μέχρι και στο ξύρισμα.
Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": Spiros P200E, panos

new toy in town vespa 50s 11/09/2014 20:41 #50

Vasilis έγραψε: Μιας και θα ασχοληθούμε, ας ενδελεχώσουμε και δύο καινούρια ρουλεμανάκια μέσα, να μην το φοβάται..

Αυτή τη στιγμή και οι δύο ράμπες του vespophrenia tuning είναι κατειλλημμένες... Βλέπω να μας πεθαίνει ο αυχένας με αυτον που μπλέξαμε.. :)

Ευλόγησον!
Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": panos, lester